KOMIGENDETBLIRFÖDELSEDAGSFESTIVAL

Som Panetoz säger, “E de dags igen, e de dags igen, kommer in och lägger den på max igen”, precis så var det i lördags när vi spelade på Wallgren et. al’s födelsedagsfestival i Sala i helgen. Det har blivit en hel del spelningar på hemmaplan på senaste tiden och det här var den sista som vi har bokat. Så vi hoppas att alla som håller till i Sala-Heby trakten nu har tagit tillfället i akt och kollat in oss innan vi beger oss ut på andra längd och breddgrader.
Trots konkurrens från Sala Statt som hade just Panetoz på besök denna lördag så var det ändå rätt bra med folk på spelningen. Tack och bock för de dansanta själar som stod framför scenen.
Personligen så skrämde jag nog livet ur en gammal farbror när jag gick upp och gjorde ett gitarrsolo i öltältsdelen. Det var tydligt att han inte ville stå i centrum och jag är glad att han klarade sig välbehållen efter de språngsteg han tog ner för trappen när han upptäckte att blickarna vändes åt hans håll.
Nästa anhalt i spelandet kommer att bli Örebro där vi spelar på Live at Heart. Sveriges största festival om man räknar antalet bokningar. Vi spelar på Harry’s kl 23 fredagen den 7:e september. Det ger oss en vecka fri från spelningar där vi kommer att hitta på mycket annat knas som vi planerar att lägga ut lite smakprov från här i bloggen. Bland annat håller vi på att göra en sinneslöst bra cover, två nya låtar, och musikvideoinspelning .
I år ska vi vara lika mycket rebeller som vi va förra året på hotellrummet i Örebro. När Trummis Erik Johansson tog en japp och en Kexchoklad ur minibaren för vad han trodde var studiefrämjandets pengar. Det resulterade i att han fick en ångestattack dagen efter, gick till ica och köpte en japp och en kexchoklad som han fyllde på minibaren med igen. 
Rock n’ roll lifestile the pop band way.
Erik Ekblad, State of Grace, I med och motgång.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s